AQUAEL UNIFILTER UV 500

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

Termékleírás
AQUAEL UNIFILTER UV
Energiatakarékos belső szűrő. Teljes szűrést, kristálytiszta vizet biztosít.
Ideális tisztító, keringető és oxigénellátó berendezés.

UNIUV POWER- (eltávolítja az algákat, parazitákat és megakadályozza a halak megbetegedését).
A vízáramoltatás erősségének szabályozhatóságát biztosítja.
Az üzembe helyezés kétféle módon történhet, szabályozható levegőáramoltatással.
Beállítható a kimenet iránya.
Két különálló szűrő szivacs betétet tartalmaz.
Kétféle felhelyezési módot tesz lehetővé- A vagy B.
Egyszerűen kezelhető.

 
A biztonságos használat feltételei
Az Ön által vásárolt berendezés az Európai Únió aktuális biztonsági előírásainak megfelelően készült. A hosszú távú, biztonságos használat érdekében, kérjük olvassa el az alábbiakban összefoglalt tájékoztató szöveget.
A szerkezet kizárólag rendeltetésszerű, beltéri használatra való.
A szerkezet csatlakoztatható hálózati tápfeszültséghez.
A szerkezet nem kapcsolható be vízfelszín felett.
Ha a szerkezet megrongálódott, illetve abban az esetben, ha a tápkábel vagy a fűtőszál megsérült, használata tilos. Használat előtt minden esetben ellenőrizze a tápkábel épségét. A tápkábel és a fűtőszál megjavítása, lecserélése, egyéb tartozékok hozzáadása tilos! Abban az esetben, ha megsérül a tápkábel vagy a fűtőszál szigetelése, az egész szerkezetet le kell cserélni egy újra.
Mielőtt a vízbe nyúlna, az akváriumban lévő összes elektronikus berendezést áramtalanítsa szükséges.
A vízbe merítés mélységének fokát a technikai specifikáció határozza meg.
Az UV LED-ek által kibocsátott UV sugárzás ártalmas az emberi szemnek és bőrnek. A szerkezet nem kapcsolható be a burkolatán kívül. Semmiképp ne fókuszálja a szemét a tető belsejében lévő fénylő LED-ekre.
A készülék nem használható azon személyek esetében, akik fizikailag, érzékszervileg vagy mentális tekintetben csökkentett képességűek, vagy még kiskorúak, illetve, ha nincsenek tisztában a rendeltetésszerű használat módjával. Kivételt képez, ha egy felelősségteljes személy felügyeli a csökkentett képességű személyt, vagy útmutatásokkal látja el a berendezés biztonságos használatát illetően. Figyeljen arra, hogy a szerkezet ne kerüljön gyermekek kezébe.
Összeszerelés és kezelés
Helyezze a légcsövet (16) az A vagy B foglalatba. Csúsztassa az akasztót a sínbe (11).
Rögzítse a tartót (11) ideális magasságban az akvárium falához a tapadókorongok segítségével. Illessze a szűrőt a tartóhoz. Figyelem! A szűrő felső részét (1) a vízfelszín alatt kell elhelyezni, és a légkeverő szabályzó (15) nem merülhet a víz alá. Figyelem! A párolgás következtében az akvárium vízszintje csökkeni fog! A szűrő üzembe helyezéséhez dugja be a dugót a konnektorba, ezáltal az UNI-UV POWER modul (14) magától bekapcsolódik. Az UV LED-ek működése ellenőrizhető azáltal, ha keresztülnézünk a szűrő falán. A szűrő hatékony működésének fenntartásához a szűrő patron (6,7), a forgó kerék (13) és kamra, illetve az UV LED-ek lencséinek rendszeres tisztítása javasolt. Hagyományos mosó és tisztítószerek (pl. szappan, mosogató szer stb. ) illetve oldószerek nem használhatók erre a célra, mert ezen vegyszerek maradványai a halak megbetegedését vagy halálát okozhatják. A használat körülményeitől függően (a víz hőmérséklete, a tápfeszültség minősége) az UV LED-eknek különböző élettartama lehet. Ha átlagos használati feltételeket veszünk alapul, az UV LED-eknek 10 000 órányi működés után kb. 20%-kal csökken a teljesítménye. Ezen 10 000 óra elteltével a felhasználónak egyéni megfigyelése alapján kell eldöntenie, hogy a szűrő működésének hatékonysága ele Így is ismerheti: UNIFILTERUV500
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^